Razrez cistern za kurilno olje

  • Vam je vaša stara cisterna v napoto?
  • Razmišljate, kako se jo lahko enostavno in varno znebite?
  • Si želite več prostora?
  • Razmišljate o rušenju stene, da bi lahko odstranili staro cisterno?

Nikar! Konča se lahko tragično, tudi gasilci so že posredovali zaradi požara, ki je bil posledica vžiga ostanka kurilnega olja v cisterni. Več si poglejte TUKAJ. Strokovno, hitro in ugodno za vas opravimo razrez in odvoz cisterne za kurilno olje.

Razrez klasične cisterne za kurilno olje

Kam s cisterno za kurilno olje in zgoraj napisana vprašanja so le nekatera, s katerimi se srečuje marsikdo, ki živi v starejši hiši. Le-te so se praviloma grele s kurilnim oljem, s tem pa je povezana seveda tudi hramba olja. V ta namen ima marsikatera hiša v kleti ali garaži vsaj en 1.500 litrski rezervoar za kurilno olje, če ne celo večji, ali pa več njih. Z leti pa je ta način ogrevanja postal na eni strani neučinkovit in na drugi strani, okolju precej ne prijazen. Tako je stara cisterna za nafto pogosto le nekaj, kar po nepotrebnem zaseda prostor.

Življenjska doba cisterne je po navadi celo daljša od življenjske dobe prostora v kateri se nahaja. V takšnih trenutkih se ljudje odločajo med dvema opcijama in sicer ali razbiti steno, da bomo lahko cisterno spravili ven ali pa cisterno razrezati. Seveda za razrez obstaja še več ostalih razlogov, med katerimi je eden  izmed glavnih seveda tudi teža same cisterne.

Ampak nikar ne obupajte. Ne bo potrebno rušiti stene. Tudi sami se ne boste lotili rezanja. Tukaj smo mi, da vam pomagamo pri tej težavi in se namesto vas znebimo vseh vrst cistern za olje, ki jih imate v hiši.

Se želite znebiti stare cisterne?

Varen razrez cisterne za kurilno olje

Kako poteka razrez cisterne kurilnega olja?

Razreza cistern za olje se ne lotimo kar brezglavo. Najprej je potrebno poskrbeti za dobro pripravo in prostor. Prav tako je potrebno umakniti vse potencialno nevarne predmete v bližini, tako da ne pride do ostalih neljubih dogodkov.

Razrez cisterne za olje poteka v naslednjih korakih:

  • Povezave, ki so priklopljene na cisterno odklopimo: elektriko, odvod kurilnega olja do gorilca in povratni vod. Morebitni ostali priključki.
  • Če je v cisterni še prisotno kurilno olje, ga izčrpamo.
  • Cisterno ustrezno očistimo in jo pripravimo za varen razrez.
  • Ekološko odstranimo nesnago, ki nastane pri čiščenju.
  • Sledi razrez oljne cisterne.
  • Iz hiše odstranimo vse kose razrezane cisterne in jih tudi odpeljemo.

Imate tudi vi v hiši staro cisterno za kurilno olje, ki bi se jo radi znebili? Kliknite na spodnji gumb, izpolnite spletni obrazec in pridobite individualno ponudbo, ki bo izdelana konkretno za vašo cisterno.

S čim staro cisterno razrežete, kako velika je možnost požara?
Brez skrbi. Kot že zgoraj omenjeno, pred razrezom cisterno izpraznimo in dobro očistimo. Pri samem razrezu pa uporabljamo posebna orodja in rezalne elemente, ki ne povzročajo iskrenja. Tako je strah, da bo prišlo do neljubih dogodkov, popolnoma odveč. Seveda pa preventivno pred delom poskrbimo za vse potrebne preventivne varnostne ukrepe.

Kadar se odločite za razrez cisterne za kurilno olje tega ne počnite sami doma, nikakor pa ne z orodjem, ki lahko v okolju kjer se nahajajo gorljivi materiali hitro zaneti požar.

Čiščenje in razrez cistern za kurilno olje smo opravili že mnogo. Poskrbeli bomo tudi za razrez vaše odslužene cisterne po zelo konkurenčni ceni, delo bo opravljeno hitro, predvsem pa varno, prav tako pa bomo poskrbeli tudi za odvoz odpadkov, ki bodo nastali pri delu.

Delujemo na področju celotne Slovenije. Če ste odločeni, da je razrez cisterne prava odločitev za vas, nas pokličite. Če pa še ne, nas vseeno lahko pokličete in povprašate o dodatnih informacijah. Vaš rezervoar za kurilno olje bo tako postal naš in nič več vaš problem.

Koliko po razrezu cisterne ostane nesnage, razlite tekočine, ostankov cisterne?
Po našem odhodu boste komaj vedeli, da smo bili tam. Seveda če odmislimo ogromno luknjo praznega prostora, katerega vam je v preteklosti zasedal ogromen rezervoar za kurilno olje.

Cena razreza cisterne pa je?
Edini točni odgovor je odvisno. Od tega, kakšna je vaša cisterna, njena vrsta, velikost, koliko jih je, v primeru, da jih je več. Pa seveda vse do vaše lokacije.

Vsekakor pa je naša cena zelo konkurenčna. Pokličite nas, ali izpolnite kontaktni obrazec in poslali vam bomo točno, neobvezujočo ponudbo.

Kadar se odločite za razrez cisterne za kurilno olje tega ne počnite sami doma, nikakor pa ne z orodjem, ki lahko v okolju kjer se nahajajo gorljivi materiali hitro zaneti požar.

V našem podjetju bomo poskrbeli za razrez vaše cisterne po zelo konkurenčni ceni, delo bo opravljeno hitro, predvsem pa varno, prav tako pa bomo poskrbeli tudi za odvoz odpadkov, ki bodo nastali pri delu.

Spodaj pa si lahko pogledate kratko galerijo slik našega odstranjevanja starih cistern.