Čiščenje cisterne za kurilno olje

  • Je v vaši cisterni za kurilno olje nesnaga?
  • Se vam ves čas maši gorilec?

Pokličite nas. Očistili bomo vašo cisterno za kurilno olje in se znebili nesnage, ki pri tem nastane.

Prečrpavanje kurilnega olja

Se vam je skozi leta uporabe v vaši cisterni nabrala nesnaga, ki jo je potrebno očistiti? Naša ekipa bo opravila čisčenje cisterne za kurilno olje na domu tako, da bo delo opravljeno profesionalno, vaša cisterna bo znova čista, prav tako pa bomo poskrbeli tudi za odvoz odpadkov, ki se naberejo v cisterni skozi leta uporabe.

Za čiščenje rezervoarjev poleg nesnage, ki se nabira skozi leta sicer obstaja še več razlogov. Zakon v Sloveniji določa, da morajo lastniki cisterne očistiti 1x letno. Vsekakor pa se čiščenje priporoča vsaj na 5-7 let, čeprav se ljudje nespametno odločajo za čiščenje zgolj na vsakih nekaj 10 let.

Gošča, ki se nabira v rezervoarju nastaja kot odpadek kurilnega olja. Koliko te nesnage se skozi uporabo nabere je odvisno predvsem od kvalitete olja, ki ga kurite. Kurilno olje vrhunske kvalitete lahko naročite tudi pri nas. S časom se goriva spreminjajo v nekakšno sluz, ki ne gori in rezultat tega je gošča na dnu cisterne. Poleg tega so cisterne večinoma kovinske, kjer po nekaj letih pride do korozije in rjavenja, ki se poleg prej omenjene sluzi tudi začne nabirati na dnu cisterne.

Primerno ravnanje z odpadki je za naše podjetje prvotnega pomena, zato bomo vsekakor poskrbeli, da bo po čiščenju cisterne za odpadke poskrbljeno na najboljši možen način.